I never promised you an office garden

De kantoortuin kan een cynisch gezien een eufemisme zijn voor een kantoor dat zo optimaal en goedkoop mogelijk is volgeplempt met werkplekken. Ik heb erin gewerkt, het gaf mij een jachtig gevoel door de constante auditieve en visuele prikkelingen. Ook de indirecte onrust, van beweging voor en achter je, de verschillende workflows die met minimale middelen van elkaar zijn gescheiden.. het is vermoeiend. 

Collega's kochten dure headphones voor noise cancelling, of zochten een bedrijfsvestiging die kleiner was. Kleiner betekend minder reuring, dus meer rust. Ik heb zelf ook noise cancelling oordoppen onderzocht, maar vond het de achterdeur uit; ik wordt geacht daar te werken, waarom zou ik dan investeren in zoiets. De headphones in kwestie waren net zo duur als die voor audio.

Op mijn zoektocht stuitte ik op de Panasonic Wear Space. Next. Level. Het is een noise cancelling headphone mét oogkleppen tegen visuele prikkels. Het is ergens dieptriest én grappig tegelijk dat zo'n product bedacht en vermarkt is. Kijk voor u zelf!Reacties

Populaire posts van deze blog

Breaking: Tailwind Traders acquiers Northwind!

Do it your way

Teletexting and thriving